March 8, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un poliţist s-a împuşcat în cap, în sediul Poliţiei Baraolt. Agentul a murit la spital

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roUn poliţist de 24 de ani s-a împuşcat n cap, într-o încăpere din sediul Poliţiei Baraolt, judeţul Covasna, fiind găsit de colegi, prezentând semne vitale. Bărbatul a murit însă la spital.

 „La data de 28 ianuarie a.c., un agent de poliţie, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei oraşului Baraolt a fost găsit de către colegii acestuia într-o cameră din sediul poliţiei, prezentând o plagă împuşcată la nivelul capului. La momentul în care a fost găsit, poliţistul prezenta semne vitale. La faţa locului a fost solicitat imediat un echipaj medical, care după intervenţie, l-a transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis, joi, IPJ Covasna.Sursa citată a precizat că starea agentului a fost gravă de la început, fiind în comă, iar ulterior a decedat la spital, transmite News.ro.
În continuare, se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Poliţistul îşi desfăşoară activitatea în cadrul I.P.J. Covasna din anul 2019, fiind absolvent al unei şcoli de agenţi de poliţie. „Din primele verificări, este vorba de o tentativă de suicid”, a mai precizat IPJ Covasna.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.