March 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat fără mască s-a furișat într-un spital din Anglia să ia acasă un bolnav Covid care abia respiră

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roUn bărbat fără mască a fost scos cu forța dintr-un spital din Marea Britanie, după ce a încercat să se furișeze cu un pacient bolnav de Covid-19 afară din spital.

Un bărbat fără mască s-a furișat într-un spital din Anglia să ia acasă un bolnav Covid care abia respiră @kemz_1/Twitter
Bărbatul a fost scos cu forța din spital.
Pacientul Covid pe care încerca să-l scoată din spital își dorea să plece acasă.
Într-o filmare devenită virală pe Twitter, bărbatul este auzit cum strigă că e abuzat și că totul e o conspirație, în timp ce agenții de securitate îl târăsc din unitatea de îngrijire respiratorie acută a Spitalului East Surrey.

Totul după ce ar fi încercat să se furișeze cu un pacient bolnav de Covid-19 afară din spital care, potrivit filmării, ar fi vrut să plece, scrie The Independent.
Săptămâna trecută, același bărbat a filmat un conflict pe care l-a avut cu mai mulți medici care s-au opus externării pacientului în cauză, care se presupune că e un membru al familiei, pe motiv că, dacă nu primește oxigen, acesta poate muri în orice clipă.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Bărbatul insistă ca pacientul să fie scos de la oxigen
Videoclipul, care a fost vizionat de aproape un milion de ori doar pe Twitter, îl arată pe bărbat insistând ca pacientul să fie scos de la oxigen.
Când i s-a spus că își pune propria sănătate în pericol, pe lângă cea a pacientului, bărbatul a răspuns: „Este riscul nostru”.

Pacientul – care se chinuia să respire – și-a îndepărtat masca de oxigen și a cerut să părăsească spitalul, dar i s-a spus că va muri dacă o va face.
Apoi, bărbatul a întrebat personalul medical dacă Covid-19 chiar ”există” și a repetat alte teorii ale conspirației fără temei.
Pacientul Covid își dorea să plece acasă
Doctorul a răspuns: “Principala mea preocupare este siguranța lui și în acest moment îl puneți în pericol. El și-a scos oxigenul, va muri dacă nu îl vom pune la loc.”

Pacientul a răspuns: „Nu, nu mor”
Într-un final, agenții de securitate au ajuns pe secția pe care avea loc scandalul și au recurs la forță pentru a-l alunga pe bărbatul care a pătruns ilegal în spital.

Poliția din Surrey a deschis o anchetă în acest caz.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.