March 6, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Imagini cu copilul dispărut din Florești. Ultima oară a fost văzut într-un autobuz către Cluj-Napoca

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

De Alex Prunean.Publicat: 28.01.2021, 16:21.
Actualizat: 28.01.2021, 16:21

Un adolescent de 13 ani de lângă Cluj a pus pe jar încă de ieri, zeci de jandarmi, polițisti dar și voluntari. Cu toții îl caută de mai bine de 24 de ore prin păduri, subsoluri de bloc și câmpuri, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. A spus că merge să își cumpere ciocolată, dar imaginile dintr-un magazin arată cu totul altceva.

Ultimele imagini cu copilul dispărut de la Cluj
Zeci de voluntari, polițiști și jandarmi din judeţul Cluj au făcut noapte albă pentru a-l căuta pe Lucian, un copil de 13 ani dispărut de acasă.
Camera de supraveghere dintr-un autobuz l-a surprins pe acesta cum s-a urcat într-un autobuz spre Cluj-Napoca.
Zeci de voluntari, polițiști și jandarmi s-au mobilizat încă de aseară pentru a-l găsi pe Lucian, un băiat de 13 ani din Florești, văzut ultima dată ieri, la ora 14. Temperaturile erau mult sub zero grade, iar cu totii s-au gandit la ce e mai rau.

Levente Lazok, voluntar: ”Au fost căutări între blocuri, scările blocurilor din zona adiacentă locuinței”
Fusese la țară cu bunica, iar la întoarcere, i-a zis mamei că merge la magazin să își cumpere ciocolată.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Mama lui Lucian: ”A venit copilul de la țară, am făcut cumpărături, ne-am distrat, ne-am jucat, a făcut teme și a zis să îi dau 3 lei că a văzut o ciocolată la ofertă. A plecat și nu s-a mai întors. l-am sunat după 7 minute, nu mi-a răspuns, apoi cand l-am sunat a doua oara a fost închis telefonul”.
Nu era pentru prima data când lipsește de acasă, dar întotdeauna s-a întors în aceasi zi. Acum însă, cu temperaturi negative afară și imbracat subtire, mama a inceput sa isi faca griji.
Copilul s-a urcat într-un autobuz către Cluj-Napoca

Astăzi, la lumina zilei, autoritățile s-au mobilizat din nou și au adus la căutari chiar și un caini de urmă sau patrule canine pentru a peria din nou pădurile din zonă. Brusc însă, toată operațiunea a fost întreruptă. Camera de supraveghere dintr-un autobuz l-a surprins pe acesta cum a aseara a mers către Cluj-Napoca și nu doar atat.
Si imaginile din magazinul unde băiatul a fost vazut ultima oară, arată că autoritățile nu au de-a face cu un copil rătăcit, ci unul pus pe distracție. In loc de ciocolată, Lucian și-a cumpărat o bere, iar mai apoi a vorbit la telefon cu cineva din Satu Mare.
Poza lui Lucian a fost dată tuturor polițiștilor din gări, dar toți cei care îl văd sunt rugați să sune la 112. Pentru că are doar 13 ani, nu va fi tras la răspundere pentru toată agitația pe care a creat-o.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.