March 1, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Florin Cîţu: Campania de vaccinare este un succes. Cu resurse limitate România este în top

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

România se descurcă foarte bine privind campania de vaccinare, susţine premierul României. Florin Cîţu spune că deși au fost probleme de distribuție a vaccinului, obiectivul rămâne acelsa de a avea 10,4 milioane de persoane vaccinate până în luna septembrie.

Florin Cîţu, mulţumit de campania de vaccinare din ţara noastră www.profimediaimages.ro
Florin Cîţu: Cu resurse limitate România reuşeşte să rămână în top
Obiectivul actualei guvernări: 10,4 milioane de români vaccinaţi până la sfârşitul lunii noiembrie
„Există un sentiment ciudat cu campania de vaccinare. Toate cifrele arată foarte bine, pe 25 eram pe locul întâi în UE în ceea ce priveşte numărul de vaccinare, media vaccinărilor zilnice. Rămânem în Top 6, în ceea ce priveşte campania de vaccinare. Cam 2,5 din populaţia care trebuie vaccinată este vaccinată. Şi trebuie să spunem acest lucru – cu resursele pe care le avem, resurse limitate, România reuşeşte să rămână în top” , a declarat premierul Florin Cîţu.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Potrivit prim-ministrului, România, ca şi celelalte ţări din Uniunea Europeană, a trebuit să-şi readapteze campania de vaccinare şi asta pentru că producătorii şi-au ajustat producţia.
Până la finalul lunii martie ar putea fi vaccinate 10,4 milioane de persoane

„Chiar și cu aceste probleme pe termen scurt rămân aceleași obiective din discuţiile pe care le avem cu toate companiile de vaccin: să ajungem să vaccinăm în septembrie 10,4 milioane de cetățeni. S-ar putea să fie mai rapid, dar aceasta este ţinta noastră” , a mai declarat Florin Cîțu.
3.174 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în ultimele 24 de ore
De ieri şi până astăzi au fost raportate 3.174 de cazuri noi de infectare cu coronavirus din 33.000 de teste. Capitala se află din nou în topul zonelor din România cu cele mai multe cazuri noi de îmbolnăvire cu Covid-19, înregistrând 376 de cazuri. București este urmat de județul Timiș cu 245 de cazuri noi. Alte șapte județe înregistrează peste 100 de cazuri noi de îmbolnăvire: Cluj, Brașov, Maramureș, Constanța, Suceava, Iași și Hunedoara. Conform noilor date, doar județul Timiș rămâne în scenariul roșu, cu o incidență de 3,36.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.