March 1, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Sfârșit cumplit pentru o bătrână de 88 de ani. Femeia a ars de vie în casă, după ce a încercat să facă focul

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roSfârșit cumplit pentru o bătrână de 88 de ani din comuna Păuliș, județul Arad: femeia a ars de vie în casă, după ce a încercat să facă focul în sobă.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Hainele i s-au aprins, apoi și alte obiecte din încăpere.
Sora femeii care locuiește în apropiere a văzut fum gros ieșind din casă și a dat alarma, iar un vecin a încercat să intervină, însă pentru bătrână era deja prea târziu.Locuința bătrânei a fost distrusă aproape în totalitate, iar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.Ileana Negru, sora femeii decedate: „A fost un fum de nu am putut să stau și am deschis geamul, ușa și am chemat vecinul și am zis: „Hai, Carmen, hai” și ea a fugit și a adus oameni și când au venit oamenii, a luat foc patul. Eu cred că a vrut să facă focul.”
Vecină: „A stat singură și bărbatul ei a plecat la spital și dintr-o dată a luat foc. Ea s-a pus să-și facă focul cu rumeguș, a luat în mână rumeguș și probabil a luat foc.”Vecin: „Am încercat să o sting cu o pătură, dar când am dat drumul la aer, gata a fost.”Pompierii au reușit să stingă incendiul după o oră și investighează și o posibilă defecțiune la sobă.George Pleșca, ISU Arad: „Focul ardea în interior, fără flacără deschisă, cu degajări mari de fum. Cauza probabilă, un coș sau canal de fum, care prezenta defecțiuni sau nu era curățat.”În cauză, Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru omor din culpă.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.