March 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Paula Chirilă s-a alăturat echipei Xtra Night Show. Actrița acceptă provocarea unui talk-show

3 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

Noul an a venit cu o mutare importantă pentru emisiunea Xtra Night Show. După 13 ani la Antena 1, Talk-show-ul s-a mutat pe Antena Stars, şi o dată cu asta, are şi un nou membru în echipă – actriţa Paula Chirilă.

Paula Chirilă li s-a alăturat lui Dan Capatos şi Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27 Xtra Night Show
Showul e difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 20:30, pe Antena Stars
În lipsa activităţii de pe scenele teatrelor, Paula Chirilă s-a reprofilat, aşa că li s-a alăturat lui Dan Capatos şi lui Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27, pe post de coprezentator-asistentă.

Noua provocare a venit natural, din moment ce Paula Chirilă a mai experimentat şi sezonul trecut, timp de două săptămâni, postul de co-prezentator la emisiune. După cum spune chiar actriţa, noua experienţă i-a permis să evolueze şi i-a alinat dorul de reflectoarele de la teatru.
“Timpul mi-a permis să fac o alegere ușoară. M-a onorat și m-am bucurat foarte tare că m-au dorit în echipă.

Aici m-am format, în Antena 1, și, cu mici pauze, pe aici am petrecut mai tot timpul. Ce gândesc eu aia spun, în limitele oferite de CNA. Dacă vreau să mă distrez și să îi amuz și pe ceilalți, o voi face”, a declarat Paula Chirilă la Observator.
Paula Chirilă s-a alăturat echipei Xtra Night Show
Paula Chirilă li s-a alăturat lui Dan Capatos şi Cătălin Bordea în sezonul cu numărul 27 Xtra Night Show, difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la 20:30, la Antena Stars.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

“Mă bucur foarte mult că fac parte din echipa Xtra Night Show, propunerea vine după o experienţă de 2 săptămâni, în sezonul trecut, în care ne-am simţit foarte bine împreună şi am avut o chimie extraordinară cu colegii. Îl admir foarte mult pe Dan, este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, nu ai niciodată ocazia să îl prinzi descoperit, Cătălin, un tip mereu cu glumele la el, un stand-up comediant de succes şi cumva sper ca energia mea să completeze atmosfera din platou. Îmi doresc foarte mult ca toată lumea să afle că ne pot urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, pe Antena Stars. După prima emisie am primit semnale foarte bune de la telespectatori, cărora le era dor de spiritul Xtra Night Show şi sunt extrem de fericită că fac şi eu parte din el, că scriu şi eu cu o peniţă micuţă la istoria acestei emisiuni, ajunsă la deja la sezonul cu numărul 27, una dintre cele mai longevive emisiuni din spaţiul tv de la noi!”, a declarat Paula Chirilă.
Subiectele momentului, invitaţi interesanţi şi materiale în exclusivitate, toate pot fi urmărite în fiecare zi, de luni până vineri, în cel mai nou sezon Xtra Night Show, de la 22:30, pe Antena Stars.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.