March 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă s-a vaccinat cu doza de rapel. Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare Covid a purtat un tricou cu mesaj

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roCoordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Lt. col. medic dr. Valeriu Gheorghiţă, a primit şi doza de rapel. El a purtat un tricou pe care scria: “Împreună învingem pandemia”.

Colonelul medic dr. Valeriu Gheorghiţă a primit şi doza de rapel Rovaccinare – Facebook
Rapel cu mesaj
Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, a primit astăzi doza de rapel la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al SUUMC București, anunţă pe Facebook Comitetul de coordonare a vaccinării.

Colonelul medic dr. Valeriu Gheorghiță a purtat un tricou alb, pe care era scris: “Împreună învingem pandemia”

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

“Împreună învingem pandemia! Împreună şi numai împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii, colegii şi țara”, se arată în postarea pe Facebook.
A nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech a sosit marți în România pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Cele 95.940 doze vor fi distribuite la centre din București, Brașov, Cluj, Contanța, Craiova, Iași și Timișoara.
Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.