May 9, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Circulaţia rutieră este restricţionată pe DN 3 din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse

1 min readCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Română au decis restricţionarea circulaţiei pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 3, între kilometri 128 şi 224, din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse.

În aceste moment, mai sunt instituite restricţii de tonaj (7,5t) din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile şi pe DN 22 (km 86+600 – km 287+456) şi DN 22A (km 0+000 – km 85+925), precizează CNAIR într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

În intervalul 26 ianuarie, ora 17:00 – 27 ianuarie, ora 04:00, drumarii de la CNAIR au acţionat pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi cu 902 utilaje şi au împrăştiat aproximativ 4778,7 tone material antiderapant.

"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi intervin în permanentă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", menţionează sursa citată. AGERPRES/(AS – editor: Andreea Marinescu, editor online: Anda Badea)Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.