March 3, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Procesul de destituire a lui Donald Trump va începe în săptămâna 8-14 februarie

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roProcesul de destituire a lui Donald Trump va începe în a doua săptămână din februarie în Senat, după transmiterea actului de punere sub acuzare a fostului preşedinte la începutul săptămânii viitoare, a anunţat vineri şeful majorităţii democrate din Senatul american, Chuck Schumer, relatează AFP.

"Odată întocmite dosarele, prezentarea de către părţi va începe în săptămâna 8 februarie", a declarat Chuck Schumer în faţa colegilor din Senat.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Acest program a amânat procesul cu două săptămâni, ceea ce va permite camerei superioare a Congresului SUA să confirme până atunci nominalizările preşedintelui Joe Biden pentru administraţia sa şi posibil să se ocupe de un plan uriaş de ajutoare economice pentru a remedia criza provocată de coronavirus. AGERPRES/(AS – editor: Alic Mîrza, editor online: Andreea Preda)

 

Citeşte şi:

 

* LIVE UPDATE VIDEO SUA: Congresul dezbate punerea sub acuzare a preşedintelui Trump

 

* LIVE UPDATE VIDEO Congresul SUA, reunit pentru validarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale; asalt asupra CapitoliuluiCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.