March 3, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

(P) De ce să alegi un curs Office Brightway®?

6 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roDe câte ori am avut impresia că știm să ducem până la capăt un task în Office, dar am ajuns până la urmă să dăm un search pe sfântul Google pentru a ne scoate din impas? Pentru aceia dintre noi care nu am ajuns să fim programatori sau IT-iști și avem toate cunoștiințele unui certificat de competențe digitale primit la finalul liceului, când intrăm în câmpul muncii lucrurile se pot complica.

Într-o companie, indiferent de industrie, ai nevoie de competențe digitale din ce în ce mai avansate. Deși există programe software din ce în ce mai avansate, pachetul Microsoft rămâne o soluție de bază, sunt destul de puține locuri de muncă unde poate nu îți folosesc cunoștințele de bază în Microsoft Office. Însă nouă ne este clar că din ce în ce mai mulți angajatorii cer asta sau doresc să înveți cunoștințele cât mai rapid, și putem înțelege de ce. Tendințele de evoluție digitală necesită skill-uri care nu sunt doar pe hârtie, într-un CV, ci care se aplică și dau rezultate.

Aici vorbim de skill-uri soft și hard. Discutăm în acest articol despre pașii de bază din procesul de dezvoltare a abilităților de lucru în mediul digital, și anume beneficiile cunoașterii Microsoft Office sau mai bine zis beneficiile unui training Microsoft Office. Pentru echipele și angajatorii care vor să fie siguri că nu le scapă detalii posibil esențiale când realizează un instructaj Office, este esențial să aibă toate informațiile bine sintetizate în cadrul unui curs Microsoft Office. Vorbim aici despre programele personalizate Brightway®, care ajută la o asimilare accelerată a cunoștințelor, dezvoltarea unor abilități de lucru și oferă pași pentru optimizarea proceselor de business.

 

Un program de training poate oferi “Tips & tricks” în Microsoft Excel și modalități de a-ți ușura activitatea folosind instrumente pentru eficientizarea anumitor fluxuri de lucru sau, spre exemplu, poate avea ca temă Business Microsoft Excel cu VBA oferind utilizatorilor Excel noțiuni specifice despre cum pot fi automatizate anumite sarcini. Microsoft PowerPoint ajută participanții să construiască prezentări de impact. Microsoft Word contribuie la înțelegerea opțiunilor care facilitează editarea unui document și formatarea lui într-o manieră personalizată în termeni de dimensiuni, aliniere, culori și elemente grafice. Managerii de proiecte pot opta pentru traininguri de Microsoft Project, util pentru a urmări desfășurarea unui proiect ținând cont de resurse, timp și elemente livrabile, sau Microsoft Access, un program de management al bazelor de date care permite atât crearea de baze de date la nivel local, cât și crearea de aplicații.

 

Prezentând sumar cele șase cursuri, ne dăm seama că dezvoltarea abilităților Microsoft Office cu trainerii Brigthway este mult mai simplă decât achiziționarea unui curs stas, înregistrat, pe care îl parcurgem singuri rămânând la final cu multe întrebări și enigme de descifrat. Totul pare atât de simplu când trainingurile se desfășoară live, prin sesiuni practice, unde focusul este pe dezvoltarea abilităților tehnice, nu pe diplome sau timp irosit în fața calculatorului. Pornind de la simulări de business interactive, care îi provoacă pe participanți să descopere soluții reale, aplicabile într-un timp foarte scurt, până la a rezolva cu precizie problemele întâmpinate în job-ul de zi cu zi, având parte de suport constant și răspunsuri în timp real.

 

Toate aceste programe sunt esențiale în folosirea calculatorului, dar mai ales în eficientizarea timpului și asigurarea rezultatelor performante. Poate fi atât de simplu, pentru tine și echipa ta să obțineți toate aceste cunoștinte în câteva săptămâni, pentru că sunt doar câteva click-uri care stau între tine și începerea unui curs indispensabil. Consultanții Brightway® și trainerii certificați pentru implementarea cursurilor oferă constant atenție instrumentelor folosite, profesionalismul Brightway® reflectându-se în metodologia folosită în livrarea trainingurilor. Adaptarea digitală necesară contextului actual este la ordinea zilei, putând implementa un training Microsoft Office online, sigur și cu randament, oriunde este nevoie.

 

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro


Un câine fidel și-a așteptat stăpânul în fața unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână, până când acesta a ieșit după ce a fost tratat pentru o afecțiune cerebrală.

Cățelul de talie…


Numărul deceselor asociate COVID-19 în Marea Britanie a depășit, vineri, 95.000, după ce țara a înregistrat încă 1.401 de decese. Marea Britanie înregistrează, însă, un record la vaccinare: peste 400.000…


Senatul Statelor Unite a aprobat, vineri, numirea generalului în retragere Lloyd Austin în funcţia de secretar al Apărării, informează site-ul Axios.com.

Austin, desemnat de preşedintele Joseph Biden pentru…


Peste 740.000 de români s-au programat la vaccinare în etapa a doua. Cei mai mulți s-au programat pe platforma dedicată.

Conform CNCAV, în perioada 15 ianuarie ora 15:00 până vineri, 22 ianuarie, ora 9:00, pe…


O femeie de 73 de ani din Bacău a murit, după ce a fost vaccinată. CNCAV susține că este vorba despre o „suprapunere de evenimente” fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea.

Direcția de Sănătate…


Premierul landului Bavaria, Markus Söder, este poziţionat cel mai bine în sondaje pentru a fi candidatul aianței Uniunea Creştin-Democrată / Uninea Creştin-Socială (CDU/CSU) pentru funcţia de cancelar în…


Autoritățile americane au anunțat noi măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul SUA, în contextul pandemiei. Noile măsuri vor intra în vigoare marți și vizează inclusiv copiii de peste 2…


Informațiile preliminare sugerează că varianta de coronavirus care a apărut în Marea Britanie ar putea fi cu 30% mai mortală, spune premierul Boris Johnson.

Datele au fost evaluate de oamenii de știință din…


Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, a suferit un accident grav astăzi, în timp ce se afla la schi, în stațiunea Muntele Mic din județul Caraș-Severin, anunță Press Alert.

Din primele informații,…


Cel puţin patru civili au murit vineri, în centrul Siriei, după noi raiduri aeriene atribuite Israelului, anunţă autorităţile de la Damasc, conform agenţiei AP.

Potrivit oficialităților siriene, avioane…


Aproape 38.000 de persoane s-au vaccinat vineri, din care peste 1.400 cu doza de rapel. În total, de la începutul campaniei, au fost vaccinate peste 370.000 de persoane.

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV…


Patru bărbați au fost condamnați vineri la Londra în dosarul celor 39 de migranți găsiți morți într-un camion, în Anglia, în 2019. Pedepsele sunt între 13 și 27 de ani de închisoare, potrivit…


Medicul și cercetătorul Octavian Jurma consideră că relaxarea restricțiilor din București se bazează pe cifre nereale și va fi aspru plătită.

 

„Iata ca si Centrul European pentru Controlul…


Sunt cazuri de COVID-19 care nu se raportează, iar autoritățile cunosc acest lucru, a declarat, vineri, șeful DSU, Raed Arafat.

Arafat a precizat că mulți dintre cei care ies pozitivi în urma testării cu test…


Organizația Mondială a Sănătății a anunțat vineri un acord care va reduce la jumătate prețul testelor COVID-19 pentru cele 250 de milioane de teste destinate țărilor în curs de dezvoltare și care vor fi…Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.