March 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Durere cumplită pentru o vloggeriţă din România, după ce şi-a pierdut mama: “Te las în mâinile lui Dumnezeu”. Apelul emoţionant al cântăreţei

5 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roGalerie foto

Kaira, o vloggeriţă şi cântăreaţă îndrăgită din România şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre evenimentul traumatizant prin care a trecut înaintea sărbătorilor şi despre clipa în care a auzit: „Mămica ta a murit!”. Artista a povestit tot ce s-a întâmplat, dar şi cât de greu i-a fost să accepte că persoana pe care a iubit-o cel mai mult a plecat în Ceruri.

Galerie (4)

Mama Kairei a murit în mod neaşteptat Captură video/ Youtube/ Kaira Online
Kaira a făcut anunţul în primul său vlog din 2021.
A mărturisit că moartea mamei a fost una subită.
Tânăra în vârstă de 29 de ani a primit vestea cumplită într-un moment complet neaşteptat; nu era deloc pregătită, dar ce copil ar fi pregătit vreodată să primească o asemenea veste?

“Mama mea a murit şi Dumnezeule mare, e ceva… pentru care nu te pregătește nimeni pe lumea asta. Cred că a fost cel mai mare șoc pe care l-am avut până la vârsta de 29 de ani. Cea mai groaznică veste și cea mai grea încercare și cea mai dificilă perioadă din viața mea. După perioada asta, toate lucrurile pe care le consideram eu dificile și greu de trecut mi se pare niște mizilicuri”, a spus Kaira.
Deşi tragedia s-a întâmplat în luna decembrie, Kaira şi-a făcut curajul să vorbească public în primul său vlog din 2021. A mărturisit că moartea mamei a fost una subită; deşi aceasta avusese câteva probleme de sănătate în trecut, înaintea decesului nu dăduse semne că s-ar simţi rău.

Nu s-a aşteptat sub nicio formă, deşi avusese un presentiment ciudat cu o seară înainte, „o stare ciudăţică”. Cântase pentru fani pe Instagram melodia „Acasă”, o melodie care, din spusele Kairei nu mai reprezenta neapărat acea veselie ca în momentul în care a fost scrisă, dat fiind divorţul părinţilor, dar era în continuare o melodie cu o mare încărcare sentimentală, la care ţine mult.
“Pe data de 3 decembrie, m-am trezit în jur de 08:30 – 9:00 și m-a sunat tata și nu m-am așteptat. Nu am simțit absolut nimic. M-a sunat și mi-a spus- îi tremura foarte tare vocea, se vedea că plânge, că este ceva în neregulă și îmi spune: Anca, pregătește-te pentru ce e mai rău! Mămica ta a murit. În momentul ăla, am simțit pur şi simplu că mi-a ieșit sufletul din corp și am început să tremur din mâini și din tot. Nu vă pot explica starea pe care am avut-o atunci. Pur și simplu am simțit că lumea mi s-a prăbușit, în primul şi în primul rând pentru că vorbim despre o moarte subită. A făcut edem pulmonar. Ea a mai avut niște probleme cu plămânii doar că acum, din cauza situaţiei cu pandemia…culmea că înainte cu o săptămână a apucat să îşi facă testele de covid şi cu beţişorul şi la sânge şi ambele au ieşit negative. Cred că aşa a fost să fie şi a simţit cu câteva zile înainte că respiră mai greu, apoi s-a trezit în dimineaţa respectivă, pe 3 decembrie, ştiţi că ai mei sunt despărţiţi, dar în dimineaţa aia l-a sunat pe tata şi l-a rugat să o ducă la medicul de familie, nici măcar la spital. Şi a ajuns pe picioare şia simţit că respiră din ce în ce mai greu, i-a pus aparatul de oxigen şi a început să îi scadă oxigenul, dar în câteva minute a venit. Deşi ai mei sunt divorţaţi ea a murit în braţele tatălui meu”, a spus ea.
Apelul emoţionant al cântăreţei pentru fanii ei

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Tânăra vloggeriţă şi cântăreaţă a făcut de asemenea şi o postare pe reţelele de socializare în care i-a rugat pe fanii săi, dar şi pe cei care au cunoscut-o pe mămica ei să aprindă o lumânare în memoria sa şi să spună o rugăciune pentru sufletul său.
„ Înțeleg cumva rolul “Condoleanțelor”, dar dacă vezi acest mesaj, ce poți face este să aprinzi o candelă și să rostești o rugăciune pentru mama mea. Numele ei a fost Adriana. Mi-a fost mamă, soră și cea mai bună prietenă. Un exemplu de putere, ambiție, curaj. A făcut pentru mine ceva ce pentru ea nu a făcut nimeni niciodată! Mi-a fost rampă de lansare în viață, mi-a lăsat un loc pe care să-l numesc “acasă”.
Mama mea a murit pe data de 3 decembrie. Cel mai mare șoc și cea mai mare durere pe care am simțit-o. Trebuie să vorbesc despre asta public ca să mă pot vindeca. Voi, comunitatea mea de sute de mii de oameni care mă susțineți în online sunteți parte din realitatea mea. O realitate în care mama nu murise încă. Și am avut nevoie de asta. Să mai fiu întrebată de ea sau dacă mi-a mai făcut prăjituri. Era ultimul loc în care a mai rămas în viață, dar mă hrănea cu speranțe false. Moartea este un lucru ireversibil și trebuie să accept că face parte din viața noastră.

A fost total neașteptat și aproape ne-a dărâmat. Am trecut prin asta alături de familia mea și foarte puțini oameni dragi sufletului meu. Nu știu ce ar fi fost dacă nu am fi fost uniți. Să ne ținem în brațe când nu ne mai țineau genunchii până la a ne pasa calmante de la unii la alții. A fost cumplit de greu și nu am să ascund asta. De pe 3 decembrie până astăzi a fost cel mai întunecat secret al meu. Și astăzi mă eliberez de el.
– Mamă! Este una din zilele în care mi-e dor de tine. Mă rog la Dumnezeu să mă învețe să trăiesc cu dorul și cu ideea că nu te voi mai putea strânge în brațe niciodată! Și am să reușesc pentru că ai făcut un om puternic. Ți-am făcut un video de “Rămas bun!”. Le-am spus tuturor despre tine și dacă merge totul conform planului, diseară vei primi lumină și câte un gând bun din fiecare colț al țării și mai departe de granițe. Mi-ar fi plăcut măcar o dată să mă vezi pe scenă, dar știu că acum îmi vei vedea toate concertele din cea mai înaltă lojă.

Te iubesc! Te las în mâinile lui Dumnezeu, să ai drum lin sau să te odihnești în pace! Numai el știe ce planuri are pentru tine!
Ce bucurie și onoare că te-am întâlnit! Mulțumesc pentru tot!”Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.