January 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Încep arestările pentru fraudă electorală în SUA?

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.ro


O femeie a fost arestată în SUA pentru mai multe acuzații, inclusiv fraudă electorală, vot ilegal, asistență ilegală a persoanelor care votează prin poștă și deținere ilegală de vot oficial, scrie presa americană.

Fiecare acuzație constituie o infracțiune conform Codului Electoral din Texas. Și poate fi condamnată la 20 de ani de închisoare.

Procurorul general din Texas, Ken Paxton, a anunțat miercuri că Rachel Rodriguez a fost arestată ca urmare a unei anchete după ce un videoclip al celor de la Project Veritas a fost difuzat în toamna anului trecut, demonstrînd participarea femeii la strângerea voturilor până la alegerile din 2020.

Rodriguez este auzită spunând în videoclip cum spune că ceea ce făcea este ilegal și că ar putea merge la închisoare pentru asta.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

„Mulți continuă să susțină că nu există fraudă electorală. Am știut întotdeauna că o astfel de afirmație este falsă și astăzi avem dovezi suplimentare. Aceasta este o victorie pentru integritatea alegerilor și un semnal puternic că oricine încearcă să fraudeze poporul din Texas sau să submineze integritatea alegerilor va fi adus în fața justiției ”, a declarat procurorul general Paxton. „Acțiunea șocantă și flagrant ilegală documentată de Proiectul Veritas demonstrează o formă de fraudă electorală pe care biroul meu o anchetează, a mai spus acesta.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.