January 23, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Carambol cu 7 autoturisme în Argeș. Șoferii au fost încurcați de polei, dar și de viteză

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roCarambol în comuna Albota din judeţul Argeş, pe Drumul Naţional 65, care face legătura dintre Piteşti şi Slatina.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

7 autoturisme şi un microbuz au fost implicate într-un accident, cauzat de polei, dar şi de viteza prea mare.O maşină sport a oprit pentru că în față era coloană, dar un microbuz a lovit-o violent în spate. Şoferul microbuzului a scos vehiculul de pe carosabil, dar un alt turism a venit cu viteză și a lovit în spate, pentru a doua oară, maşina sport.Totul s-a derulat apoi ca în filme: un șofer care a văzut tamponarea a oprit, dar din spatele lui a venit un altul, care nu a observat la timp mașina oprită, așa că a izbit-o violent.Din fericire, nu au existat victime. O singură persoană, o femeie care era pasageră într-una dintre mașinile implicate, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un atac de panică.
3 dintre autoturisme au fost avariate serios, iar poliţiştii trebuie să stabilească partea de vină a fiecărui şofer.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.