January 17, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Papa Francisc, vaccinat în prima zi a campaniei de imunizare din Vatican

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roDe Cornel Preda.Publicat: 13.01.2021, 23:34.
Actualizat: 13.01.2021, 23:38

Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, s-a vaccinat miercuri împotriva Covid-19, în prima zi a campaniei de vaccinare organizată de către statul Vatican.

Papa Francisc Profimedia Images
Doi jurnalişti – de la cotidianul argentinian La Nation şi de la revista americană iezuită America, specialişti în Vatican şi apropiaţi Suveranului Pontif – au dezvăluit că Papa Francisc a fost vaccinat miercuri, la intrarea în sala de audienţe Paul al VI-lea, în cetatea Vaticanului.
Contactat de AFP, Sfântul Scaun nu a confirmat aceaste informaţii.

Un purtător de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a anunţat însă lansarea campaniei de vaccinare a celor aproximativ 5.000 de locuitori şi angajaţi ai Vaticanului.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Francisc a anunţat el însuşi, într-un interviu difuzat duminică, faptul că s-a programat pentru a se vaccina.
El a catalogat în acest interviu opoziţia faţă de vaccin drept un ”negaţionism sinucigaş” şi a subliniat că vaccinarea este ”o alegere etică” indispendabilă protejării vieţii celorlalţi.
Papa Francisc a îndeamnat pe toată lumea să facă la fel

Papa Francisc declarase de sâmbătă că intenționează să se vaccineze anti-COVID-19 și a îndemnat pe toată lumea să facă la fel, pentru a-și proteja nu numai propria viață, ci și pe ale tuturor celorlalți.
“Cred că din punct de vedere etic toată lumea ar trebui să ia vaccinul”, a spus Papa, într-un interviu acordat postului de televiziune Canale 5.
“Este o alegere etică, deoarece te joci cu sănătatea ta, cu viața ta, dar te joci și cu viața altora”, a spus Papa Francisc.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.