January 16, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Dominic Fritz are coronavirus și s-a izolat acasă. Cine conduce Timișoara două săptămâni

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roDominic Fritz, primarul Timișoarei, este infectat cu coronavirus. Chiar primarul orașului Timișoara a făcut anunțul, pe Facebook, spunând și pe mâinile cui lasă orașul.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

 Dominic Fritz a mai fost suspect de infectare cu COVID, de două ori, dar primarul orașului Timișoara s-a autoizolat și a făcut testul, care în acele situații a ieșit negativ. Nu însă și acum.„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască. Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus” a scris Dominic Fritz pe contul său de Facebook.Primarul Timișoarei a comunicat public cetățenilor și cine va gestiona treburile urbei, în locul său.
„Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului Ruben Lațcău care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără.Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare” a mai scris Dominic Fritz pe rețeaua de socializare.De acasă, primarul se va ocupa însă de problemele urgente, și spune că și-a luat toate măsurile de precauție, dar tot s-a infectat.„Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, și-a încheiat mesajul Fritz.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.