April 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Dani Mocanu, fotografiat lângă alt animal sălbatic, după scandalul cu leul din videoclip. Explicația neobișnuită

2 min readDani Mocanu s-a pozat alături de încă un animal sălbatic, la câteva săptămâni de la scandalul videoclipului filmat de interpretul de manele alături de un leu.

De data aceasta, Dani Mocanu a ales să distribuie o fotografie pe contul său de Facebook în care apare alături de o căprioară, pe care o mângâie.Manelistul a primit o serie de aprecieri din partea persoanelor care îl urmăresc pe rețeaua de socializare, mai ales pentru că scris deasupra un mesaj care se voia ironic, în contextul dezbaterii publice generată de leul cu care a filmat, și care ar fi fost rănit.„Moș Nicolae te rog frumos arestează-ma tu … ca poliția nu poate” a scris Dani Mocanu deasupra fotografiei cu căprioara.
Facebook.comPe 22 noiembrie, polițiștii din Argeș au anunțat deschiderea unui dosar penal după ce manelistul Dani Mocanu a filmat un videoclip în care apare un leu, care părea rănit şi subnutrit.„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, a transmis IPJ Argeș.Ulterior, au avut loc percheziții în locuința lui Dani Mocanu și în alte două locații, fără a fi găsit animalul.Acesta a fost depistat însă, alături de alți opt lei, în spațiul deținut de un prieten de-a lui Dani Mocanu, într-un sat din Dâmbovița. Pentru leul care a apărut în videoclip, bărbatul deținea o autorizație emisă de Direcția Sanitar Veterinară, necesară pentru deținerea, pentru un timp limitat, a animalelor sălbatice. Anchetatorii verifică în ce condiții a fost emisă.Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.