March 5, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Subprefectul de Brăila s-a învârtit fără sens, încercând să mimeze protocolul militar, de Ziua Naţională a României

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

Simona Drăghincescu, subprefect de Brăila, a fost prezentă la evenimentele dedicate Zilei Naţională a României, prilej cu care a primit onorul şi a salutat drapelul de luptă. Însă, a existat un eveniment neprevăzut.

Subrefectul a salutat de mai multe ori drapelul şi militarii, însă la un moment dat emoţiile probabil că au cuprins-o pe doamna subprefect şi a început să se învârtă fără să respecte protocolul, în direcţia greşită, după ce a executat salutul în faţa militarilor.
Ulterior, doamna subprefect a greşit din nou paşii, învârtindu-se pe loc, salutând drapelul. Ea nu a salutat nici verbal militarii, cu întâmpinarea: “Bună ziua”.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Imaginile, care au fost transmise în direct de pagina de Facebook “Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos”, au devenit imediat virale pe internet şi ţinta ironiilor internauţilor.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.