January 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

“Specialistul care mi-a explicat m-a supraestimat”

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

Simona Draghincescu, subprefectul de la Brăila, care a uitat protocolul militar de Ziua Naţională, făcând în schimb câteva piruete fără sens, şi-a cerut scuze pe Facebook, pentru situaţia creată.

Galerie (2)

Subprefectul de Brăila a explicat cum a ajuns să facă piruete la ceremonia militară Facebook “Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos”
Doamna subprefect a promis că se va pregăti temeinic pentru data viitoare, iar anul viitor o să iasă totul perfect.

Simona Draghincescu, subprefect Brăila: “Asta se întâmplă când pui civilii să facă, fără exercițiu, ceva specific militar… după cum se vede, mi-a “ieșit” onorabila piruetă, dar vă promit că unul viitor ceremonia va fi prefectă. La Mulţi Ani, România! PS: cred ca specialistul care mi-a explicat cu 2 minute inainte de ceremonie ce am de facut m-a supraestimat, sunt foarte inteligenta dar nu chiar atat de inteligentă, încât să pricep asa ceva numai din 2 cuvinte, prima dată in viața mea. Dacă am greșit vă rog să mă iertați, n-o sa se mai întâmple. Promit!”

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Subprefectul s-a învârtit fără sens, încercând să mimeze protocolul militar

Simona Drăghincescu, subprefect de Brăila, a fost prezentă la evenimentele dedicate Zilei Naţională a României, prilej cu care a primit onorul şi a salutat drapelul de luptă. Însă, a existat un eveniment neprevăzut.

Subrefectul a salutat de mai multe ori drapelul şi militarii, însă la un moment dat emoţiile probabil că au cuprins-o pe doamna subprefect şi a început să se învârtă fără să respecte protocolul, în direcţia greşită, după ce a executat salutul în faţa militarilor.
Ulterior, doamna subprefect a greşit din nou paşii, învârtindu-se pe loc, salutând drapelul. Ea nu a salutat nici verbal militarii, cu întâmpinarea: “Bună ziua”.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.