January 27, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Primarul din Trier a început să plângă, anunţând că o fetiţă mică se află între cei 4 ucişi de şoferul care intrat în pietoni cu un SUV Range Rover

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

Cel puțin patru persoane au fost ucise și 15 rănite, marţi, lovite de o mașină în orașul Trier din sud-vestul Germaniei, a anunţat poliția. Un copil se află printre cei uciși.

Profimedia Images / Imagini de arhivă
Șoferul, identificat ca un bărbat german de 51 de ani din zonă, a fost arestat la fața locului și vehiculul a fost confiscat.
El a condus în mod deliberat într-o zonă pietonală și pare să fi lovit oamenii “la întâmplare”, a declarat Karl-Peter Jochem, un purtător de cuvânt al poliției locale.

Poliția a spus că va fi audiat, dar că acest lucru va fi “foarte dificil”. El se afla la volanul unui SUV argintiu, pe care a reușit să îl conducă aproximativ un kilometru, cu viteză, prin zona pietonală, înainte de a fi lovit de poliție.

Poliția a spus că șoferul pare să fi lovit pietoni fără discriminare, în timp ce conducea prin centrul orașului.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Primarul Wolfram Leibe a declarat că, pe lângă cei patru morți, 15 persoane au suferit răni grave. “Tocmai am mers în centrul orașului și a fost îngrozitor. A fost o priveliște de groază. Am văzut un cărucior acolo, pe stradă… fetița căreia îi aparținea este moartă”, a adăugat primarul, înainte ca lacrimile să-l împiedice să vorbească mai departe.

Șoferul era singur în mașină, au spus polițiștii.
“Nu vreau să speculez, dar toți ne întrebăm … ce determină o persoană să facă așa ceva? Bineînțeles că nu am un răspuns la această întrebare”, a mai spus primarul.

Zona a fost închisă cel puțin până miercuri dimineață, pentru ca poliția să colecteze probe, dar nu mai există niciun pericol, a spus Leibe.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.