January 24, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

“Poate, prin intermediul muzicii, vom fi iar împreună”

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

El Rumanol e voluntar în Spania şi luptă pentru drepturile imigranţilor români. Era doar un copil când tatăl lui l-a dus în Castellon de la Plana şi au dormit câteva nopţi într-o livadă, sub un portocal. El Rumanol are un vis: să-şi facă vocea cunoscută.

Melodia lui El Rumanol va fi difuzată la Radio Zu.
Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.
Maxi avea opt ani când a ajuns aici. Doar cu fratele lui, cu tatăl și cu două valize mari cât să le încapă în ele tot trecutul. Copiii credeau că sunt într-o vacanţă. Nu ştiau că aşa începe aventura vieţii lor.

El Rumanol: Pentru un copil, când își schimbă țara la vârsta de 8 ani, viața începe din nou. A fost o perioadă destul de dificilă, nu vreau să vă mint. A fost o perioadă de lupte, cel puțin cu sărăcia, la început cu lipsa de prieteni, de familie, de cultură, de țara ta, de limba ta.
Într-un orășel dintre țărm și mare, Castellon de la Plana, între două țări și două culturi, copilul de-atunci a devenit peste noapte jumătate român, jumătate spaniol. El Rumanol.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Tânărul trăiește pentru muzică, dar nu poate trăi deocamdată din asta. Visează să fie cunoscut într-o zi, dar nu pentru faimă, ci pentru că vrea să transmită un mesaj, pe care îl simt toţi cei ca el.
El Rumanol: Prin muzica pe care o fac în românește încerc să transmit această educație pe care am primit o aici. În spaniolă, lupt ca să apar imigrantul în mod general, lupt cu cu rasismul, xenofobia, încerc să spăl imaginea românilor din spania, din diaspora.
Surpriza pregătită pentru El Rumanol

Prin intermediul Galei Ajut Eu, melodia lui El Rumanol se va auzi la Radio ZU. Astfel, visul tânărului, a cărui viață se împarte între două țări, este pe cale să se împlinească: vocea lui va fi cunoscută de toți românii.
“Mă bucur mult. Așa se va asculta vocea noastră, vocea diasporei, în România. Poate prin muzică vom fi iar împreună”, a declarat El Rumanol.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.