January 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Inima lui Maradona cântărea de două ori mai mult decât normal, potrivit autopsiei

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roÎn urma autopsiei corpului fostului fotbalist Diego Maradona, medicii legişti au descoperit că inima acestuia cântărea 500 de grame, dublu faţă de normal.

Inima lui Maradona cântărea de două ori mai mult decât normal Profimedia
Diego Maradona a încetat din viaţă, la 25 noiembrie, la Buenos Aires.
Fostul fotbalist avea 60 de ani. 
La o săptămână de la decesul fostului mare fotbalist Diego Maradona, anchetatorii încearcă să afle exact care a fost cauza morţii legendei fotbalului argentinian.

Au fost supuse examinării probe de urină şi sânge, precum şi inima lui, deoarece cântărea în jur de 500 grame, de două ori mai mult faţă de greutatea normală.
Un mister de altfel pentru profesioniştii din domeniul medical care trebuie să stabilească dacă Maradona a consumat alcool, droguri sau o altă substanţă cu puţin timp înainte să îşi dea ultima suflare, un rezultat crucial în ancheta procurorilor din San Isidro.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

S-a constatat că inima sa are cardiomiopatie dilatativă, iar specialiştii care efectuează autopsia au dorit să examineze mai amănunţit sistemul conductor al inimii. Cauza decesului a fost considerată un edem pulmonar secundar acut în urma unei insuficienţe cardiace cronice exacerbate, potrivit news.ro.
Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viaţă, la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.