April 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Cadrele medicale din Iaşi au fost premiate cu ocazia Zilei Naționale, pentru efortul depus în lupta cu coronavirusul

2 min readVideo

De Clara Mihociu.Publicat: 01.12.2020, 14:20.
Actualizat: 01.12.2020, 15:19

Ziua Naţională a fost marcată anul acesta altfel şi la Iaşi. În loc de paradă militară şi manifestări fastuoase, de data aceasta, medicii, cei care de luni de zile sunt în prima linie în lupta cu Covid-19, au fost premiaţi în semn de mulţumire pentru munca depusă.

Medicii din Iaşi au fost premiaţi pentru efortul depus în lupta cu coronavirusul
Cadrele medicale au afirmat că gestul simbolic a avut de fapt o mare însemnătate
Medicii, reprezentanţii spitalelor, dar şi cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi inclusiv de la SMURD au fost rând pe rând chemaţi în faţă pentru a fi premiaţi simbolic.

Au primit câte un ordin sanitar, aşa denumit acest mic premiu. Mai mult un gest moral spuneau autorităţile locale din Iaşi, care au decis să marcheze ziua de 1 Decembrie astfel, dedicând ziua celor care luptă în prima linie, pentru a-i ajuta pe cei infectaţi cu coronavirus.
Au fost rând pe rând chemaţi medicii şi reprezentanţii spitalelor. Aceştia spuneau că deşi este mai mult un gest simbolic, le este de ajutor să ştie că toată lumea este alături de ei şi au nevoie de astfel de susţinere morală.

Chiar dacă sunt obosiţi, vor continua să lupte şi să îşi ajute pacienţii, pentru că ştiu că este de datoria lor şi se bucură că data de 1 Decembrie de la Iaşi le-a fost cumva dedicată lor.
Ei au fost chemaţi în faţă pentru a fi aplaudaţi de puţinii oameni care au participat la eveniment.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.