January 28, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Selly, Cuza de la Noaptea Târziu, Tequila şi Andra Gogan se alătură campaniei Ajut eu!

3 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roPe 29 noiembrie, proiectul ambiţios Ajut eu! revine cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.

Selly, Cuza de la Noaptea Târziu, Tequila şi Andra Gogan se alătură campaniei Ajut eu! Antena 1
După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semeni ai lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca unele noi să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei Ajut eu!, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1.
Selly, Cuza de la Noaptea Târziu, Tequila, Andra Gogan, Iuliana Beregoi, Otravă, Fabuloasele Alina Tănasă şi Diana Enciu, Carmen Grebenişan, Nicole Cherry sau Amna sunt doar câteva dintre vedetele care nu au stat pe gânduri şi s-au alăturat şi în acest an campaniei Ajut eu!.

“Simt o bucurie şi o împlinire foarte mare atunci când pot să ajut pe cineva. Am făcut mai multe astfel de acţiuni până în acest moment, pe multe dintre ele nu le-am făcut publice, pe altele le-am şi afişat, pentru a promova mesajul de a da înapoi, de a ajuta mai departe şi pentru că mi-am dorit să încurajez asta şi în comunitatea mea”, a declarat Selly, care a mai spus: “Am primit la rândul meu ajutor de la oameni necunoscuţi. Am întâlnit foarte mulţi oameni buni care m-au ajutat fără să ceară nimic la schimb şi le sunt întotdeauna recunoscător!”.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

La rândul lui, Cuza de la Noaptea Târziu nu ezită nicio clipă să spună <Ajut eu!>, atunci când are ocazia: “Pe lângă sentimentul de împlinire pe care îl simt de fiecare dată când reuşesc să ajut pe cineva, îmi provoacă un sentiment inexplicabil de a continua să fac asta. Parcă porneşte un şir de lucruri bune care nu trebuie întrerupt!”, a declarat artistul, completând: “De foarte multe ori am primit ajutor de la oameni necunoscuţi, începând de la lucruri mici, care mi-au făcut ziua mai bună, până la capitolul carieră!”.
În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu!. Cu vedetele aflate în platoul Ajut eu!, Dorian va vorbi despre experienţele personale în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare pentru întreaga omenire.
Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.