January 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Twenty One Pilots, Gorillaz şi Deftones, confirmate pentru a opta ediţie Electric Castle

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roTwenty One Pilots era inclusă pe afişul ediţiei de anul acesta, care a fost anulată din cauza pandemiei. Din lineup-ul iniţial făceau parte şi Foals şi The Neighbourhood.

„Aceasta este raza noastră de speranţă”, au scris organizatorii, joi, pe Facebook. „Privind către vara viitoare fără să uităm contextul. Întreaga industrie a festivalurilor se adaptează şi toţi căutăm soluţii pentru a organiza festivaluri în 2021”.

Toate biletele şi abonamentele disponibile de acum înainte vor fi flexibile. În cazul în care festivalul este amânat, cumpărătorul va primi integral suma plătită.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Cea de-a opta ediţie a festivalului este programată să aibă loc între 15 şi 19 iulie, pe domeniul castelului Banffy (judeţul Cluj).Toate biletele şi abonamentele disponibile de acum înainte vor fi flexibile. În cazul în care festivalul este amânat, cumpărătorul va primi integral suma plătită. Cea de-a opta ediţie a festivalului este programată să aibă loc între 15 şi 19 iulie, pe domeniul castelului Banffy (judeţul Cluj).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.