January 19, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Poliţist din Giurgiu găsit mort în maşină, împuşcat în cap

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roUn poliţist în vârstă de 29 de ani, din Giurgiu, a fost găsit mort în maşină, împuşcat în cap. El era ajutorul şefului de post din Găiseni.

Un agent de Poliţie a fost găsit împuşcat în cap, în maşină observatornews.ro
Un bărbat a sunat la 112, anunţând că a văzut un bărbat plin de sânge, într-o maşină
Victima avea o rană prin împuşcare, la cap
Autorităţile informează că ofițerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a fost sesizat prin SNUAU 112, de catre un bărbat, cu privire la faptul că la ieșirea din localitatea Căscioarele, comuna Găiseni, într-o mașină, se află o persoană plină de sânge.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin care, au constat că pe D.C. 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.
Poliţia: “În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Polițistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu. Din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26.07.2017”

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.