January 24, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Bătaie în trafic, la Galaţi. Doi şoferi s-au dezbrăcat, apoi şi-au împărţit pumni şi picioare

2 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roVideo

Doi tineri au oprit maşinile în trafic, în Galaţi şi apoi au început să se bată. Pentru că hainele îi încurcau, cei doi s-au dezbrăcat teatral şi au început iarăşi să îşi împartă pumni şi picioare.

Cei doi şoferi înfierbântaţi s-au răcorit cu pumni şi picioare
Spectacolul pugilistic a fost înregistrat de camere
Zona cu verdeaţă care separă sensurile de mers pe bulevardul Brăilei a devenit ring de box, iar totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Într-un final, un trecător a decis să intervină între cei doi bătăuşi, însă aceştia deja se răcoriseră şi, pentru că le era frig, s-au îmbrăcat şi s-au urcat în maşini.
Poliţiştii au sosit şi ei la faţa locului şi informează că unul dintre cei doi şoferi implicaţi în altercaţie a fost identificat şi amendat atât pentru scandal în locuri publice, dar şi pentru oprirea neregulamentară a autoturismului.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.ro

Nu se cunoaşte motivul pentru care cei doi s-au bătut, probabil o şicanare în trafic.
Celălalt participant la bătaie urmează să fie identificat.
IPJ Galaţi: “Până în prezent l-au identificat pe unul dintre particpanti, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Galaţi, faţă de care s-a luat măsură sancţionării contravenţionale cu 1.000 de lei pentru provocare ori participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice şi cu amendă de 290 de lei pentru oprire neregulamentară”

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.