January 20, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Acidul alfa lipoic si vitaminele B – rol cheie în patogenia neuropatiei diabetice

1 min read
albirea-dintilor.com alcooldiscount.ro espressocafe.roSunteti aici: FormareMedicala » Webinarii » Acidul alfa lipoic si vitaminele B – rol cheie în patogenia neuropatiei diabeticeAceasta prezentare are rolul de a reaminti mecanismele implicate in aparitia neuropatiei diabetice si de a evalua impactul deficitului de vitamine B1, B6 si B12 in cazul persoanei cu diabet zaharat. Aportul corespunzator de vitamine de grup B si de acid alfa lipoic reprezinta tratamentul optim pentru pacientii cu neuropatie diabetica.
Este persoana cu diabet zaharat expusa riscului de a dezvolta un deficit al principalelor vitamine B? Este oare acesta datorat doar tulburarii metabolice in sine sau se suprapun si alti factori?
Ce dovezi exista care sa sustina rolul de cofactori enzimatici al acestora dar si rolul lor neurotrofic?
Ce dovezi exista care sa sustina beneficiile asocierii unui antioxidant unic – acidul alfa lipoic la benfotiamina si/sau alte vitamine B, in tratamentul neuropatei diabetice?

Intalnirea este interactiva, incurajam adresarea intrebarilor atat de ordin general, cat si specifice contextului pandemiei COVID-19.

teilor.ro watchshop.ro%20 provident.ro%20 case-smart.roCitește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.