December 2, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

S-a “decis” politic să rămânem sub 10.000 de cazuri zilnice

2 min readDe Cornel Preda.Publicat: 22.11.2020, 17:49.
Actualizat: 22.11.2020, 17:50

Victor Ponta, liderul partidului Pro România, susţine că până la alegerile parlamentare din 6 decembrie s-ar fi decis la nivel politic menţinerea numărului de cazuri zilnice de coronavirus sub 10.000.

Victor Ponta, liderul partidului Pro România Facebook Victor Ponta
Victor Ponta a criticat interzicerea comercializării testelor rapide în farmacii
Interzise în farmacii, testele rapide COVID-19 se găsesc la liber pe internet
Victor Ponta acuză că din acest motiv nu sunt testaţi mai mulţi oameni şi s-a interzis comercializarea în farmacii a testelor rapide.

Citeşte şi: Interzise în farmacii, testele rapide COVID-19 se găsesc la liber pe internet
“Romanii se imbolnavesc si isi pierd viata pentru ca NU sunt testati la timp! In Constanta si in toata tara – la fel! In schimb sunt blocati in case – scolile si HORECA sunt pustiite!

In Romania Guvernul REFUZA sa testeze oamenii – ca sa nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie!
S-a “decis” politic – ramanem sub 10.000 de cazuri pana pe 6 Decembrie/ si, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testeaza / sau se manipuleaza datele testelor facute in sistemul public!
Ca romanii sa nu distruga aceasta minciuna oficiala – de ieri s-a interzis comercializarea in farmacii a testelor rapide / desi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana si folosite in toate tarile !!”, a scris Victor Ponta într-o postare pe Facebook.

Liderul Pro România spune că interzicerea comercializării testelor rapide are două explicaţii.
“Sa impiedice romanii sa se testeze mai mult / si sa-i oblige pe oameni, daca isi permit, sa mearga la o clinica privata ( cost 400 ron) in loc sa faca un test rapid mai ieftin si mai simplu ( 60 ron)!”, a msi spus Victor Ponta.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.