December 2, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Prima noapte de carantină, ultima de scuze pentru șoferii care tranzitează județul Ilfov

2 min readVideo

Razie de amploare seara trecută, la intrările şi iesirile din localităţile carantinate din jurul Capitalei. Zeci de poliţişti şi jandarmi i-au verificat pe şoferii care tranzitează aceste zone. Măsura de carantinare a fost luată după ce rata de infectare din judeţul Ilfov a ajuns la opt la mia de locuitori.

Bucureştiul, “carantinat la exterior”: 11 localităţi din jurul Capitalei sunt în izolare
Restricții în Corbeanca, Dobroești, Măgurele, Mogoșoaia, Otopeni și Popești-Leordeni
O şoferiţă a fost oprită de poliţişti chiar în localitatea Corbeanca, una dintre cele intrate în carantină aseară, începând cu ora 22. Pentru că a fost prima noapte, a fost scutită de amendă, însă a fost informată că trebuie să aibă asupra sa, în permanenţă, declaraţie pe propria răspundere sau adeverinţa de la angajator.

Şefu’ nu sunt cu maşina mea, merg să iau nişte medicamente de la Buftea, să caut.
Otopeni, Mogoşoaia, Corbeanca, Dobroeşti, Măgurele şi Popeşti-Leordeni au intrat de aseară în carantină pentru două săptămâni.

Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: Suntem prezenţi la datorie 24 de ore din 24. Avem instituite filtre la intrările şi ieşirile din toate localităţile caratinate. La solicitarea organelor abilitate toţi cetăţenii trebuie să prezinte în funcţie de motivul de deplasare documentele justificative.
Poliţişti şi jandarmi au fost prezenţi şi la intrările şi ieşirile din oraşul Otopeni.
Judeţul Ilfov are una dintre cele mai mari rate de infectare cu noul coronavirus, 8 la mia de locuitori, în ultimele 14 zile. Este, astfel, al doilea judeţ din ţară cu un coeficient mai mare de 8, după Sibiu.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.