December 5, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Italian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani. ”Plătește sau moare”

2 min readO româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia după ce a dat buzna în casa unui bărbat, însoțită de un italian de 35 de ani, pe care l-au bătut și jefuit, după care i-au apelat mama și i-au cerut bani în schimbul vieții fiului ei.

Italian bătut cu o mătură pentru bani și amenințat cu moartea de o româncă de 25 de ani torinotoday.it
Românca și partenerul ei italian au dat buzna în casa bărbatului, unde l-au lovit în cap cu o mătură, l-au amenințat și i-au furat două telefoane mobile.
Ulterior, aceștia i-au contactat mama și i-au cerut 50.000 de euro ca să-l lase în viață.
Victima, un tânăr din Beniasco, Torino, a mers prima dată la poliție în octombrie 2019, să reclame atacul petrecut în propria locuință. Ulterior, polițiștii au aflat că în perioada octombrie-decembrie 2019, cuplul format din româncă și italianul de 35 de ani a continuat să-l amenințe pe bărbat și chiar a ajuns să-i amenințe mama cerându-i 50.000 de euro, pentru că altfel îl omoară.

Potrivit anchetatorilor, românca și partenerul ei italian, ambii cu antecedente în prostituție și trafic de droguri, s-au prezentat mai întâi la casa bărbatului, unde l-au lovit în cap cu o mătură, l-au amenințat și i-au furat două telefoane mobile, scrie torinotoday.it.
Românca a fost arestată, la fel și partenerul ei

Apoi, cei doi au contactat-o ​​pe mama victimei și au amenințat-o că îi vor ucide fiul dacă acesta nu își va achita o datorie, plătindu-le 50.000 de euro.
Cei doi au fost reținuți de polițiști și sunt acuzați de fapte de violență, jaf și șantaj.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.