June 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O maşină s-a rupt în două după ce s-a izbit violent de un copac. Şoferul de 22 de ani a murit pe loc

2 min readDe Veronica Micu.Publicat: 21.11.2020, 12:52.
Actualizat: 21.11.2020, 13:19

Tragedie cumplită într-un sat din Moldova. Un tânăr de 22 de ani, din Căuşeni, a murit pe loc, după ce s-a izbit cu mașina de un copac. Nenorocirea a avut loc vineri, în jurul orei 4:30, în satul Copanca.

O maşină s-a rupt în două după ce s-a izbit violent de un copac. Şoferul de 22 de ani a murit pe loc Facebook / Studio-L Căușeni
Maşina s-a rupt în jumătate, iar șoferul a fost aruncat la doi metri de la locul accidentului.
Tânărul se afla singur în autoturism.
Un consătean care a observat mașina făcută zob a sunat la 112.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit autoturismul avariat complet, iar șoferul, zăcând inconștient la circa 2 metri distanță de locul impactului.
Din păcate, medicii de pe ambulanţă nu au făcut decât să constate decesul tânărului.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a declarat pentru publika.md că băiatul de 22 de ani se deplasa prin localitate cu o mașină model VAZ când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.
În urma impactului teribil, maşina s-a rupt în jumătate, iar șoferul a fost aruncat la doi metri de la locul accidentului.
Tânărul se afla singur în autoturism.

Poliţiştii moldoveni urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.