November 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Mediaș și alte două localităţi din judeţul Sibiu intră de luni în carantină

2 min readAlte trei localități din județul Sibiu intră în carantină. Mediaș, Avrig și Orlat, cu rate de infectare între 9 și 15 la mia de locuitori, se alătură celorlalte zone carantinate, pentru 14 zile, începând de luni, de la ora 5.00.

Alte trei localităţi din județul Sibiu intră în carantină, pentru 14 zile Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
Cetățenii din Mediaș, Avrig și Orlat intră în carantină de luni, de la ora 05.00, pentru 14 zile.
Rata de infectare la mia de locuitori este în Mediaș de 9,23 la mie, în Avrig de 9,18, iar la Orlat 15,16.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a aprobat, sâmbătă, trei decizii care vizează carantina zonală a municipiului Mediaș, orașului Avrig și localității Orlat, începând de luni, ora 5.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.
De asemenea, o măsura suplimentară, similară cu cea adoptată în cadrul celorlalte localități carantinate din județul Sibiu, respectiv Sibiu, Șelimbăr Cisnădie și Tălmaciu, în zilele de sâmbătă și duminică, centrele comerciale sunt închise, cu excepția celor care comercializează bunuri alimentare, farmacii, curățătorii, magazinele care comercializează hrană pentru animalele de companie, scrie Mediafax.

Rata de infectare la mia de locuitori este în Mediaș de 9,23 la mie, în Avrig de 9018, iar la Orlat 15,16.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.