December 3, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Donald Trump l-a concediat pe oficialul responsabil de securitatea alegerilor, după ce bărbatul a contestat fraudarea votului din SUA

2 min readDe Andreea Anghel.Publicat: 19.11.2020, 08:41.
Actualizat: 19.11.2020, 08:41

Donald Trump a anunţat că l-a concediat pe Chris Krebs, directorul Agenţiei pentru securitatea infrastructurii şi securitate informatică. Acesta l-ar fi contrazis pe preşedintele în fucţie în ceea ce priveşte posibilitatea fraudării voturilor pe durata alegerilor.

Donald Trump l-a concediat pe oficialul responsabil de securitatea alegerilor Bestimage / WALTER / BESTIMAGE via Hepta
Donald Trump l-a concediat pe oficialul responsabil de securitatea alegerilor, după ce omul a spus că alegerile au fost cele mai sigure din istoria ţării
Preşedintele în funcţie refuză să accepte că a pierdut şi susţine că scrutinul a fost fraudat masiv
Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19
Preşedintele Donald Trump a declarat că l-a revocat din funcţie pe şeful Agenţiei pentru securitate cibernetică şi infrastructură (Cisa), Chris Krebs, pentru remarcile sale ”extrem de inexacte”, privind integritatea votului.

Concedierea a venit în contextul în care oficialul a declarat că alegerile prezidenţiale s-au desfăşurat în mod corect.
Mai mult, Chris Krebs a afirmat că votul din acest an a fost ”cel mai sigur” din istoria SUA, notează mediafax.ro. Chiar după ce a făcut aceste declaraţii, directorul Cisa a menţionat faptul că se aşteaptă să fie demis pentru lucrurile pe care le-a spus.

Donald Trump l-a concediat recent şi pe secretarul Departamentului Apărării, Mark Esper, din aceleaşi motive.
Preşedintele în funcţie refuză să accepte pierderea alegerilor prezidenţiale şi susţine că scrutinul a fost fraudat masiv.
La Washington se zvoneşte că, înainte ca Trump să predea mandatul în ianuarie, directorii CIA, Gina Haspel, şi FBI, Christopher Wray, ar putea fi şi ei concediaţi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.