November 27, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

unul și-a luat viața, altul a fost ucis, iar al treilea e la închisoare

2 min readMama fraților din Văleni, județul Vaslui, care s-au bătut până la moarte pentru 180 de lei, trăiește un coșmar după ce și-a văzut cel de-al doilea fiu în sicriu, ucis de fratele său de sânge.

Zbuciumul unei mame din Vaslui care și-a pierdut cei trei fii vremeanoua.ro
Cei doi frați s-au bătut în curtea casei părintești până când unul dintre ei a ajuns în comă la spital, apoi a murit.
În urmă cu patru ani, femeia a mai pierdut un fiu, care și-a pus capăt zilelor în Italia.
Tragedia a plecat de la bani. Unul dintre băieți, Mihai, l-a acuzat pe celălalt, Cristian, că i-a furat 180 lei și că nu recunoaște, iar apoi și-au împărtit pumni si picioare.

Cristian Ciobanu a ajuns în comă, la spital, însă medicii nu au mai reușit să facă nimic pentru a-i salva viata, în timp ce fratele său, Mihai, care a pornit cearta, a fost reținut de politisti.

Mama băieților este socată de cele întâmplate. În urmă cu patru ani, femeia a mai pierdut un fiu, pe Adrian, care și-a pus capăt zilelor în Italia, din disperare că soția intenționa să-l părăsească.
Pusă în fața unei noi tragedii, femeia dă vina pe vremurile mult prea libere pe care le trăim și spune că pe vremea lui Ceaușescu nu erau așa multe ispite.
„Nu mai este ordine, nu mai este disciplinã, liniste, pace, absolut nimic. A fost Ceausescu prost, dar tare bine mai era. Aveam liniste, toti oamenii se duceau la muncã, nu aveau timp sã stea prin crâsme, nu se dãdea bãuturã până la ora 22:00. Dumnezeu sã-l ierte si sã-i fie tãrâna usoarã, dacã as fi mai aproape de Bucuresti, m-as duce si l-as boci în fiecare searã. Era foarte bine, lumea era mai ordonatã, mai religioasã, mai omenoasã. Eu am lucrat la Confectii, eram vreo 4.000 de angajati, dar eram ca fratii. Împãrteam o pâine cu totii”, spune bătrâna, potrivit vremeanoua.ro.

În urmă cu 31 de ani, în aceeași curte în care a avut loc tragedia, cei trei băieți, copii fiind, au văzut cum tatăl lor le-a ucis bunicul. Bărbatul a fost închis pentru crimă vreme de 14 ani, așa că femeia și-a crescut mai mult singură cei trei băieți.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.