November 24, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un medic de familie a murit, altul e în spital, din cauza Covid-19, iar un oraș întreg din Olt a rămas fără medici

2 min readUn orășel din Olt a rămas fără medici de familie, după ce unul dintre ei a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus iar al doilea este pe un pat de spital, tot din cauza Covid-19.

Un medic de familie a murit, altul e în spital, din cauza Covid-19, iar un oraș întreg din Olt a rămas fără medici Zuma Press / Cecilia Fabiano via Hepta
Asistenta cabinetului din Potcoava se află în izolare, în timp ce și al doilea medic de familie a ajuns la spital, tot din cauza Covid-19.
Oraşul Potcoava din judeţul Olt are aproximativ 5.700 de locuitori.
Un medic de familie din oraşul Potcoava a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Femeia în vârstă de 65 de ani a murit la un spital din Bucureşti.

Asistenta cabinetului se află în izolare, în timp ce şi al doilea medic de familie a ajuns la spital, tot din cauza Covid 19. Astfel, dispensarul din Potcoava a rămas fără cadre medicale, iar autorităţile locale au făcut demersuri pentru a obţine detaşarea de urgenţă a unui medic.
„Nu este nici un medic, avem mare nevoie. Nu are cine să facă o consultaţie, să dea o reţetă. Am înţeles că o să vină cineva, azi, mâine. Cel de al doilea medic este confirmat pozitiv, la fel asistenta acestuia”, a declarat primarul oraşului Potcoava, Manuel Enăchioaia, potrivit Mediafax.

Oraşul Potcoava din judeţul Olt are aproximativ 5.700 de locuitori.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.