November 25, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un hoţ din Anglia a reuşit să lovească de şase ori maşina pe care încerca să o fure

2 min readVideo

De Andreea Anghel.Publicat: 18.11.2020, 10:45.
Actualizat: 18.11.2020, 10:45

Hoţul de la volanul unui camion de tractare a lovit șase mașini parcate, în timp ce încerca să scape cu un autoturism furat. Întreaga scenă a fost surprinsă de martorii care au şi sunat de îndată la poliţie.

Momentul în care un hoţ din Anglia loveşte de şase ori maşina furată ViraloQ via YouTube
Un hoţ din Anglia a lovit de şase ori maşina pe care tocmai încerca să o fure
Maşina de tractare şi autoturismul au fost găsite pe marginea drumului
Cele mai importante ştiri ale zilei sunt la Observator 19
Mare le-a fost mirarea mai multor persoane din Anglia, când au devenit fără voia lor martorii unui furt mai puţin reuşit. Hoţul neîndemânatic a încercat să fure o maşină, însă planul nu a funcţionat conform aşteptărilor.

Demarând în grabă, autoturismul furat care era prins de o maşină de tractare a lăsat în urma lui alte şase autoturisme avariate. Din imaginile surprinse, se poate observa cum maşina albă se unduieşte pe şosea, lovind în calea sa nu mai puţin de alte şase autoturisme parcate.

Femeia care l-a urmărit pe hoţ pentru a-l putea filma este văzută de către localnici drept un adevărat erou, potrivit dailymail.co.uk.
”Este de mirare că oamenii nu au fost uciși”, au declarat oamenii îngroziţi.
Poliţia a fost chemată, după ce mai multe persoane au raportat jaful. La scurt timp, oamenii legii au găsit atât autoturismul, cât şi maşina de tractare abandonate pe marginea unei şosele.

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Până în acest moment, nu au fost făcute arestări. Poliţiştii au făcut apel la cei care ar putea avea mai multe detalii despre incident.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.