November 27, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el, nouă zile mai târziu

2 min readSoarta a doi soți din Tortoreto, Italia, care au murit infectați cu Covid-19 la o distanță de nouă zile, i-a emoționat pe italieni, care scriu că cei doi au plecat în moarte așa cum au trăit toată viața: împreună.

Un bărbat și-a îmbrățișat pentru ultima dată soția, moartă de Covid-19, apoi a murit și el Facebook/ Filippo Rossi
Bărbatul a refuzat să se despartă de trupul soției sale, răpusă de Covid-19, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă. 
La scurt timp după înmormântare, Dino a început să aibă și el simptome de Covid-19 și a murit la nouă zile după soția sa.
Natalina Medori, Lina – așa cum îi spuneau cunoscuții, avea 72 de ani. A început să se simtă rău și pe 5 noiembrie a descoperit că este pozitivă la coronavirus. La început, simptomele nu păreau agresive. Părea că organismul ei face față bolii, singurul simptom îngrijorător fiind febra, care însă nu a trecut niciodată dincolo de 37,8. Prin urmare, toți sperau că femeia își va reveni, până când într-o zi a pierit fulgerător, scrie today.it.

O lovitură pentru întreaga familie, dar mai ales pentru soțul ei, Dante Schiavoni, în vârstă de 80 de ani. Bărbatul a refuzat să se despartă de trupul soției sale, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă.
Nu l-au interesat sfaturile celor apropiați să păstreze distanța și chiar și-ar fi îmbrățișat soția, din sicriu, înainte de a-și lua rămas bun de la ea.

La scurt timp după înmormântare, Dino a început să aibă și el simptome de Covid-19 și a murit la nouă zile după soția sa.
„Dante nu și-a abandonat niciodată soția, nici măcar după ce a murit, a vegheat asupra ei mereu”, a declarat o rudă.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.