December 4, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Șofer de camion legat și abandonat pe autostradă, în Anglia. Hoţii i-au luat toată marfa de peste 6 milioane de dolari

2 min readUn șofer de camion și agentul de securitate care îl însoțea au fost legați și abandonați pe autostradă, la Northamptonshire, în Marea Britanie, de hoții care le-au furat TIR-ul plin cu produse Apple în valoare de peste 6 milioane de dolari.

Șofer de camion prădat pe o autostradă, în Anglia Profimedia Images/ Google Map
Furtul a avut loc pe o bretea a autostrăzii M1 din Northamptonshire, marţea trecută, iar polițiștii cer ajutorul britanicilor pentru prinderea hoților.
Șoferul şi agentul de securitate care îl însoțea au fost legați și abandonați la marginea autostrăzii.
Poliţia britanică a anunţat, marţi, că se află în căutarea unor hoţi care au fugit cu produse Apple în valoare de 5 milioane de lire sterline (6,6 milioane de dolari), după ce au jefuit un camion în centrul Angliei.

Hoții nu au fost prinși nici la această oră, deși furtul a avut loc pe o bretea a autostrăzii M1 din Northamptonshire marţea trecută.
Hoţii i-au legat pe şoferul şi pe agentul de securitate, un bărbat și o femeie, şi i-au abandonat la faţa locului, fugind cu camionul către o zonă industrială din apropiere, scrie Daily Mail.

Acolo au transferat remorca pe un alt camion şi au condus circa 15 kilometri până în oraşul Lutterworth, unde cei 48 de paleţi cu produse Apple au fost încărcaţi într-un al treilea vehicul.
Polițiștii le cer acum oamenilor să raporteze imediat dacă primesc vreo ofertă pentru a cumpăra ”orice produs Apple în circumstanţe neobişnuite sau care ştie pe cineva care vinde astfel de articole la preţuri reduse”.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.