November 30, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Șeful unei agenții care a contestat acuzaţiile de fraudare a alegerilor, concediat de Trump

2 min readPreşedintele Donald Trump a anunţat marţi concedierea lui Chris Krebs, şeful Agenţiei pentru securitatea infrastructurii şi securitate informatică, care a contestat acuzaţiile de fraudare a scrutinului prezidenţial aduse de liderul de la Casa Albă.

“Declaraţia recentă a lui Chris Krebs privind securitatea alegerilor din 2020 a fost extrem de inexactă, deoarece au existat nereguli şi fraude masive”, a scris preşedintele Trump pe Twitter. The recent statement by Chris Krebs on the security of the 2020 Election was highly inaccurate, in that there were massive improprieties and fraud – including dead people voting, Poll Watchers not allowed into polling locations, “glitches” in the voting machines which changed…— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 18, 2020 “Prin urmare, Chris Krebs a fost demis din funcţia de director al agenţiei pentru securitatea infrastructurii şi securitate informatică, cu efect imediat”, a adăugat acesta.La rândul său, Krebs a apelat, de asemenea, la Twitter pentru a respinge afirmaţiile false de fraudă electorală, des promovate de Donald Trump.
Honored to serve. We did it right. Defend Today, Secure Tomrorow. #Protect2020— Chris Krebs (@C_C_Krebs) November 18, 2020 În calitate de director al agenţiei, Krebs a fost unul din înalţii oficiali americani care a contribuit la asigurarea securizării infrastructurii de votare faţă de riscul unor imixtiunii externe sau a unor fraudelor interne.Preşedintele american în exerciţiu, Donald Trump, susține că rivalul său democrat, Joe Biden, a câștigat agelerile din 3 noiembrie prin fraudarea scrutinului.”A câştigat doar în ochii FAKE NEWS MEDIA. Nu recunosc NIMIC! Avem un drum lung de parcurs. Acesta a fost un scrutin FALSIFICAT!”, a scris Trump pe Twitter.Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.