June 15, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Ramona Bădescu, în lacrimi. Tatăl vedetei a murit infectat cu coronavirus

2 min readRamona Bădescu trăiește o dramă, după ce tatăl ei a murit, la vârsta de 89 de ani. Bărbatul, care suferea de mai multe afecțiuni și fusese internat în spital în urmă cu o săptămână, a fost diagnosticat și cu Covid-19, iar vestea a dărâmat-o pe vedetă.

Ramona Bădescu, în lacrimi. Tatăl vedetei a murit infectat cu coronavirus Ramona Bădescu Oficial/Facebook
Cristel Bădescu a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. La spital au aflat că era bolnav și de Covid-19.
Aflată în Italia, vedeta a fost devastată când a primit diagnosticul tatălui ei.
Cristel Bădescu era internat la Spitalul 2 Filantropia, din Craiova, iar medicii au descoperit în urmă cu câteva zile că este infectat cu noul coronavirus.

Aflată în Italia, Ramona Bădescu a fost devastată când a auzit diagnosticul tatălui ei. „Sunt foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a tatălui meu care a fost depistat pozitiv cu virusul acesta de temut, Coronavirus, acum câteva zile. Vreau să aduc mulțumiri pe această cale, Spitalului 2 Filantropia din Craiova, secția cardiologie, pentru atenția cu care au luat în primire cazul tatălui meu chiar dacă la început nu au știut cine este, că este tatăl meu… Au dat dovadă de umanitate și mare profesionalism”, spunea Ramona Bădescu, în urmă cu o săptămână, pentru Ciao.
Vedeta povestea atunci că tatăl ei a fost luat de urgență de acasă pentru că starea lui era tot mai slăbită. La spital au aflat că era bolnav și de Covid-19.

”Situația lui nu este bună dar eu mă rog la Dumnezeu să poată trece peste acest impas. Tata este un suflet deosebit și sensibil. (…) Medicul care a fost lângă el când am sunat, mi-a simțit îngrijorarea și disperarea din voce, știind ce înseamnă să fii departe de părinți, pentru că și el și-a pierdut mama, a făcut astfel încât tata să îmi audă vocea, i-a pus telefonul la ureche și mi-a zis că în acel moment valorile oxigenului i-au crescut și se îmbunătățeau. Faptul că nu sunt alături de el în aceste momente, mă distruge sufletește”, spunea Ramona Bădescu.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.