December 4, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Orban, laude inutile pentru şeful de la Cotroceni: Suntem mândri de preşedintele nostru

1 min read„Suntem mândri de preşedintele nostru. Preşedintele este garantul unităţii şi stabilităţii naţionale. 

Preşedintele Iohannis este cel care salvat imaginea României ȋn lume, ȋntr-o perioadă ȋn care alţii făceau tot posibilul de a ne duce la periferia lumii civilizate”, a scris miercuri dimineaţă premierul Ludovic Orban pe Facebook,

 

Mai departe, liderul PNL aminteşte că şeful Statului a obţinut o finanţare europeană de 80 de mld de euro şi asigură că partidul acestuia nu-l va implica pe Iohannis în disputa politică. 

 

„Klaus Iohannis a reuşit să obţină o finanţare europeană fără precedent, în valoare de 80 de miliarde de euro, bani care vor fi folosiţi pentru dezvoltarea României. 

Vom continua să apărăm Instituţia Preşedintelui şi nu-l vom implica pe Klaus Iohannis în disputa partidelor politice. Atacurile şi limbajul suburban la adresa Instituţiei Preşedintelui fac rău României şi nu ajută campania niciunui partid politic”, a mai subliniat Ludovic Orban.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.