November 30, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O tânără mamă de 22 de ani a slăbit 63 de kilograme de ruşine pentru că nu încăpea printre mese, la restaurant

4 min readFoto

O femeie a slăbit mai bine de 60 de kilograme după ce a trecut printr-un moment ruşinos. Luând cina în oraş, mama de 22 de ani a realizat că nu poate trece printre mese, în restaurant, timp în care era privită de ceilalţi clienţi.

Galerie (3)

tânără mamă de 22 de ani a slăbit 63 de kilograme de ruşine pentru că nu încăpea printre mese Facebook/Emily Parker
În 2018 Emily purta mărimea 56 la haine şi cântărea mai bine de 153 de kilograme.
Acum, 63 de kg mai puţin, tânăra mamă poartă mărimea 38.
Emily Parker, care locuiește în Glanaman, lângă Ammanford, Carmarthenshire, a reușit să dea jos mai bine de jumătate din greutatea sa corporală, după o seară în oraş în care s-a simţit „mizerabil”. Ruşinea pe care a trăit-o în momentul în care a văzut că nu încape printre mese, la restaurant a făcut-o să îşi revizuiască radical stilul de viaţă.

Cu doar câteva ore înainte de miezul nopții, la sfârșitul anului 2019, de revelion, Emily Parker a decis că avea să-și schimbe viața.
Tânăra de 22 de ani s-a trezit într-un pub, privită de oameni şi simţindu-se că nu îşi mai găseşte locul în propriul trup.

„Îmi amintesc că mă simţeam atât de incomodă în noaptea aceea. M-am așezat într-un colț şi nu m-am ridicat de la masă toată noaptea, îmi era foarte ruşine, abia vorbeam, nu-mi plăcea felul în care arătam și nici nu mă puteam încadra între mese, nu putem să trec printre ele. După noaptea aceea, am decis că nu mai vreau să fiu acea „prietenă grasă” şi că vreau să mă schimb cu adevărat”
În 2018 Emily purta mărimea 56 la haine, potrivit Mirror. Fusese supraponderală încă din adolescenţă. A început apoi să se îngraşe mai mult după nașterea fiului ei, Jaxson, în vârstă de doi ani, și a ajuns la 153 de kilograme.
„Mi-au plăcut bomboanele, dulciurile și orice puteam lua la pachet”.

Tânăra a spus că a încercat o serie de diete diferite, cum ar fi Slimming World de la 16 ani, dar nimic nu părea să funcționeze.
„Micul dejun consta în trei boluri de cereale pline cu zahăr sau pâine prăjită, dar în loc să am două felii, eu mâncam cinci”
După ani buni de mâncare proastă, de fast food şi alimente nesănătoase Emily şi-a promis că ceva se va schimba în viaţa ei.
A început să-și numere caloriile şi să facă minimum 10.000 de pași pe zi. Din ianuarie până în iulie a reuşit să îşi cumpere o rochie mărimea 44 (de la 56) pentru nunta unui prieten. Ulterior şi-a dat seama că rochia pe care o cumpărase era deja prea mare pentru ea în comparaţie cu ritmul rapid în care reuşea să scadă în greutate.

„Am fost cu adevărat surprinsă de cât de repedeam ]nceput să slăbesc. Am renunţat la pâine, acool şi am început să fac mai multe exerciţii fizice. Mentalitatea mea s-a schimbat complet. Înainte locuiam cu părinții mei, dar acum locuind cu partenerul meu, trebuia să-mi gătesc propria mâncare și să gpregătesc totul de la zero. El este foarte înalt, așa că orice mi-am dorit să mănânc, m-am asigurat că se află pe raftul de sus, astfel încât să nu pot ajunge”.
Potrivit lui Emily, cea mai mare schimbare a fost încrederea și sănătatea mintală.

“Înainte eram atât de leneșă, trebuia să mă forțez să mă ridic din pat până la toaletă. Am trecut de la asta la a face două antrenamente de 45 de minute pe zi și la a alerga cinci mile. Pot purta blugi skinny și tricouri multate mai degrabă decât haine largi pe care ar trebuia să le comand mereu online, pentru că nu se găseau mărimi aşa mari”
Tânăra mamă este acum fericită şi împlinită sufleteşte, cântărind cu mai bine de 60 de kilograme mai puţin şi ajungând la mărimea 38 de la 56 la îmbrăcăminte.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.