December 3, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fetiţă de doi ani a murit după ce s-a înecat cu nişte cârnaţi serviţi la creşă

3 min readO fetiţă de doar doi ani a murit tragic, după ce s-a înecat cu o bucată de cârnat servită de educatoare la creşă.

Sadie s-a înecat când se afla la masă, după ce a muşcat din cârnaţi change.org
Fetiţa a fost transportată cu un elicopter SMURD.
În ciuda eforturilor depuse de medici, copila s-a stins la spital.
Sadie Salt a încetat brusc să respire când era la masă. Se afla la creşa Mini Learners din Radlett, Herts când pielea s-a a devenit violet după o înghiţitură.

La faţa locului au fost chemate echipajele de salvare, iar micuţa a fost transportată de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul St Mary din Paddington.
În ciuda eforturilor depuse de medici, copila, care locuia cu familia ei în Barnet, a murit două zile mai târziu, pe 14 noiembrie, potrivit TheSun.

Un purtător de cuvânt al creșei Mini Learners a declarat: „Suntem absolut devastaţi de această veste și oferim condoleanțele noastre sincere pentru această familie”.
O pagină de strângere de fonduri, care a strâns până acum peste 37.000 de lire sterline, a fost creată pentru o organizație caritabilă „Cosmic” care se ocupă cu îngrijirea copiilor fără sposibilităţi, în numele familiei.
„Suntem devastaţi că am pierdut-o pe frumoasa noastră Sadie. A fost internată două zile în stare gravă la Spitalul St Mary, unde îngrijirea pe care a primit-o a fost incredibilă. Echipa este uimitoare, grija pentru Sadie și sprijinul acordat nouă a fost remarcabil. Medicii merită pe deplin toată aprecierea. Este o durere teribilă pentru că am pierdut-o pe fiica noastră, dar spijinul din partea oamenilor este copleşitor. Suntem mândri să vă spunem că miucţa noastră a reușit totuşi să îi ajute pe ceilalți prin donarea de organe.”

Un alt cuplu, Darren Ruback și Claire Nicole, prieteni de familie cu părinţii îndureraţi au lansat, de asemenea, o petiție prin care solicită interzicerea cârnaților din toate creșele:
„În mod tragic, pe 14 noiembrie 2020, fiica celui mai bun prieten al lui Darren și-a pierdut viața după ce s-a înecat cu o bucată de cârnați în timp ce lua masa la grădiniță. Suntem pe deplin conștienți de faptul că se întâmplă accidente, dar pot fi puse în aplicare și lucruri pentru a preveni producerea acestor tragedii. Cârnații sunt renumiți pentru forma lor incomodă și pielea dură, făcând astfel mai dificilă mestecarea de copiii mici. Strugurii se încadrează în aceeași categorie. Facem un apel pentru ca astfel de alimente să fie interzise de la toate creşele cât mai repede, astfel încât nicio altă familie să treacă prin asemenea durere şi suferinţă aşa cum simt aceşti părinţi”
O anchetă a fost deschisă pentru a se face verificări în ceea ce priveşte incidentul şi pentru a se stabili concret care au fost cauzele producerii decesului, precum şi dacă fetiţa era singură sau nu în momentul în care se afla la masă.
„Poliția a fost chemată cu puțin înainte de ora 13:00, joi, 12 noiembrie, în urma unui incident din Watling Street, Radlett. S-a raportat că o fetiță de doi ani a intrat în stop cardiac în timp ce se afla la grădiniță. Fata a fost dusă la spital, unde s-a stins din păcate sâmbătă, 14 noiembrie.” a declarat un purtător de cuvânt.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.