July 31, 2021

Știri pe bune

Informații de ultima oră

O fetiță de 11 ani a fost batjocorită și îngropată în pădure de un criminal abia eliberat din închisoare, în Rusia

2 min readPolina, o fetiță de 11 ani din Rusia, a fost batjocorită, apoi ucisă și îngropată într-o pădure de un bărbat de 40 de ani care fusese eliberat recent din închisoare.

O fetiță de 11 ani a fost batjocorită și îngropată în pădure de un criminal abia eliberat din închisoare, în Rusia Profimedia Images
Polina distribuia un ziar local gratuit pe străzile acoperite de zăpadă din Asbest, un orășel din regiunea Sverdlovsk Oblast, când a dispărut.
Criminalul fetiței este un recidivist de 40 de ani care fusese eliberat în urmă cu câteva luni din închisoare.
Poliția a anunțat că Artem Osipov, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că a ucis-o pe Polina Skovorodchenko și că i-a îngropat trupul într-un mormânt superficial într-o pădure din orașul Asbest, în regiunea Sverdlovsk Oblast.

Mama Polinei a alertat poliția când a văzut că fiica ei nu se întoarce acasă la lăsarea serii.
Rudele au spus că fetița distribuia un ziar local gratuit pe străzile acoperite de zăpadă din Asbest când a dispărut, relatează The Sun.

Trupul ei a fost găsit trei zile mai târziu, după ce polițiștii au vizionat mai multe filmări surprinse de camerele de supraveghere din oraș și care i-au condus chiar la criminalul Osipov.
„S-a întâlnit cu fata pe stradă, a vorbit cu ea. Apoi a luat-o la el acasă, promițându-i că va putea livra ziarele în blocul lui”, au spus anchetatorii.
După ce a batjocorit-o, criminalul a ucis-o pe fetiță și i-a dus trupul într-o pădure din apropiere, unde l-a acoperit cu ramuri de copaci.

Osipov le-a spus anchetatorilor că nu și-a planificat să ucidă și că a fost un atac aleatoriu. Bărbatul a recunoscut crima și chiar le-a indicat anchetatorilor locul în care a încercat să-i ascundă cadavrul Polinei.
În februarie, Osipov a fost eliberat după o pedeapsă de 15 ani de închisoare tot pentru crimă. De asemenea, el are condamnări anterioare pentru jaf, furt și trafic de droguri.
Acum, bărbată riscă închisoarea pe viață.
„Cerem să nu fie eliberat vreodată. A făcut un lucru atât de rău, violând și ucigând un copil. Ce altă pedeapsă ar merita. Vrem să trăiască și să sufere mult timp. Moartea ar fi o pedeapsă prea ușoară pentru el”, au spus rudele fetiței în instanță.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.