December 1, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Femeie dispărută de câteva zile, găsită moartă în curte, în Baia Sprie

2 min readVideo

Moarte suspectă în oraşul Baia Sprie, judeţul Maramureş! După ce zile la rând nu a mai fost văzută de vecini, o femeie de 61 de ani a fost găsită fără suflare în grădina din spatele casei. Poliţiştii iau acum în calcul şi varianta unei crime.

Moarte suspectă a unei femei din Baia Sprie
Cele mai importante știri, la Observator 19
Femeia locuia singură, iar sora ei a văzut-o ultima dată săptămâna trecută. Din spusele acesteia la ultima lor întâlnire victima s-ar fi purtat normal, nu s-ar plâns că este bolnavă, ba chiar făcuse mai multe analize recent, iar toate erau în regulă.

De câteva zile nici vecinii nu ar mai fi văzut-o pe femeie. Iar unul dintre aceştia ar fi dat alarma. Oamenii legii ar fi luat în calcul de la bun început varianta unei crime.
Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: La fața locului s-a deplasat o echipa complexă de cercetare care a constatat că, în curtea respectivă, se găsește cadavrul unei femei de 61 de ani.

Femeia ar fi fost certată cu propria familie, iar un teren ar fi fost mărul discordiei. Sora victimei lansează şi o ipoteză.
A decedat fratele meu şi fiecare a vrut pâmântul. s-a împărţit şi o fi zis că a ieşti bine sora mea şi cineva, poate, a fost nemulţumit.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga Spitalului Județean Baia Mare, pentru a se efectua autopsia. Cercetările continuă şi trbuie să fie stabilite cauzelor și împrejurărilor morții.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.