November 30, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

El este pistolarul din Constanța. Tânărul a tras cu arma pe stradă, în plină zi, în timpul unui scandal

2 min readDe Veronica Micu.Publicat: 18.11.2020, 11:03.
Actualizat: 18.11.2020, 11:05

Tânărul de 26 de ani care, ieri, în plină zi, a folosit pistolul cu bile de cauciuc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, rănind doi oameni, se numește Gabi Matyas. 

El este pistolarul din Constanța. Tânărul a tras cu arma pe stradă, în plină zi, în timpul unui scandal Facebook
Bărbatul care a tras cu arma a fost reținut.
Cele două persoane împușcate au fost rănite ușor, fiind în afara oricărui pericol.
Conform IPJ Constanța, individul a fost reținut. El este acuzat de lovire sau alte violențe, uz de arma fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Reamintim că ieri, două persoane au fost împușcate marți pe o stradă din Constanța, în fața unui local. Incidentul a avut loc în jurul orelor 15:45.
Atunci, polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi folosit un pistol cu bilă de cauciuc. Bărbatul a fost identificat imediat, dus la Poliție pentru audieri, iar arma a fost ridicată.

Cele două persoane împușcate au fost rănite ușor, fiind în afara oricărui pericol.
Cu puțin timp înainte de atac, Gabi Matyas a postat pe Facebook o fotografie, anunțând că se află într-o cafenea, pe Bulevardul Lăpușneanu.

Ce spune IPJ Constanța:
“În cursul acestei zile, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.
Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale.

În urma folosirii armamentului, au fost răniți doi bărbați, ambii aflându-se la spital, în afara oricărui pericol. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situației de fapt”.

– Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip –
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.