November 29, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

A fost ales cel mai sexi bărbat în viaţă. Anul trecut, titlul a fost primit de cântăreţul John Legend

2 min readDe Veronica Micu.Publicat: 18.11.2020, 09:15.
Actualizat: 18.11.2020, 09:50

Actorul american Michael B. Jordan, cunoscut din filme ca „Fahrenheit 451”, „Black Panther” şi „Creed”, a fost desemnat de revista People cel mai sexi bărbat în viaţă pe 2020.

Galerie (2)

A fost ales cel mai sexi bărbat în viaţă. Anul trecut, titlul a fost primit de cântăreţul John Legend Profimedia
Crescut în Newark (New Jersey), Michael B. Jordan mai are un frate şi o soră.
Actorul spune că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor.
Jordan, în vârstă de 33 de ani, a declarat într-un interviu publicat de revistă: „Este un sentiment mişto. Lumea a făcut mereu gluma aia «Mike, ăsta este probabil singurul lucru pe care nu o să îl obţii». Dar este un club bun din care să faci parte”.

Crescut în Newark (New Jersey), el mai are un frate şi o soră.

Michael B. Jordan speră să regizeze mai mult, să joace mai puţin şi să producă mai mult
Jordan a precizat că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor. „Mama şi tatăl meu au sacrificat atât de multe pentru noi. Sunt recunoscător”.
The @people said it ! #sexiestmanalive https://t.co/lYcNTLSPn3 pic.twitter.com/RFb6EChHTO — Michael B. Jordan (@michaelb4jordan) November 18, 2020

El a mai spus că femeile din familia sa „sunt absolut mândre” de titlul primit acum de el.
În zece ani de acum, Jordan – care urmează să joace în „Without Remorse” al lui Tom Clancy – speră să regizeze mai mult, să joace mai puţin şi să producă mai mult, potrivit News.ro.
Realizatorul de televiziune Jimmy Kimmel a dezvăluit, în emisiunea de marţi seară, identitatea celui care îi urmează cântăreţului John Legend, care a primit titlul în 2019.

Anii trecuţi, titlul de „cel mai sexi bărbat în viaţă” le-a revenit lui Blake Shelton, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, David Beckham sau Idris Elba.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.