December 4, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Suspecți reținuți în cazul femeii incendiate în Giurgiu. Cum ar fi murit

2 min readDe Iulia Iancu.Publicat: 17.11.2020, 21:14.
Actualizat: 17.11.2020, 21:44

Două femei și un bărbat sunt principalii suspecți în cazul femeii incendiate pe un câmp din Giurgiu, au precizat surse apropiate anchetei pentru Observator. Cei trei au fost duși la sediul Parchetului Giurgiu pentru audieri. 

Femeia ucisă și incendiată pe un câmp din Giurgiu a fost identificată Observator
O tânără a fost ucisă și incendiată pe un câmp din Giurgiu.
Trei suspecți au fost duși la Parchetul Giurgiu, pentru audieri.
Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.
Victima este o femeie în vârstă de 32 de ani, din Ilfov. Aceasta era mamă și a fost căsătorită.

O contribuție esențială în identificarea cadavrului cu identitate necunoscută au avut-o polițiștii criminaliști și medicul legist responsabil de caz, prin probele papilare recoltate cu ocazia necropsiei care au condus la identificarea victimei prin examinarea în baza de date AFIS a Institutului Național de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Tânăra, ascunsă într-un geamantan și incendiată

Un apel la 112 a declanșat alerta la Poliția din Giurgiu, atunci când un bărbat a sunat și a anunțat că pe câmpul dintre localitățile Valea Plopilor și Ghimpați arde un cadavru.
Polițiștii au sosit imediat, apoi și criminaliștii, la fața locului fiind descoperit cadavrul unei femei, care se afla pe fragmentele unei valize. Femeia era dezbrăcată atunci când i s-a dat foc. Nu avea asupra ei acte sau bijuterii.
Anchetatorii au stabilit atunci că femeia ar avea până în 30 de ani, iar după efectuarea autopsiei s-a constatat că prezenta plăgi la nivelul capului, produse prin lovire cu un corp dur tăietor. Prezenta fractură sternală și costală, iar decesul a avut loc ca urmare a șocului traumatic și hemoragic, în contextul politraumatismului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.