December 4, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Momente pline de bucurie pentru pacienţii care au învins coronavirusul

1 min readVideo

Au fost momente pline de emoţie şi bucurie pentru pacienţii care au luptat cu virusul şi au învins. Cu lacrimi în ochi şi recunoştinţă pentru medici, oamenii au plecat sănătoşi de la spitalul modular COVID din Leţcani. O echipă Observator a surprins o zi importantă din viaţa unui învingător.

Ce frumos! Bravo! Ce frumos!
Este reacţia unor învingători. Cu lacrimi în ochi şi recunoştinţă pentru medici, dar mai ales pentru Dumnezeu, cele două doamne ajung de partea cealaltă a Secţiei COVID. Au înfrânt virusul, iar acum se pot întoarce la viaţa de dinainte. Sunt norocoase, la fel ca şi alţi doi pacienţi.

Spitalul Modular de la Leţcani le-a fost casă în ultimele săptămâni. Iar medicii şi asistentele le-au devenit familie.

Pentru cei vindecaţi este o zi mare. Însă pentru salvatori este o altă zi în care luptă contra-cronometru să mai scalveze o viaţă.
Zilnic la spitalul din Leţcani vin şi pleacă pacienţii COVID. Iar după ce îşi iau la revedere de la cei vindecaţi, medicii se întorc în spital, acolo unde continuă lupta pentru viaţa celor internaţi.
Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.