December 1, 2020

Știri pe bune

Informații de ultima oră

Iohannis: Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă ca urmare a incendiului de la Piatra Neamţ

1 min readPreşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat marţi seară, într-o conferinţă de presă, dacă Guvernul Orban ar trebui să-şi dea demisia ca urmare a tragediei de la Piatra Neamţ, în contextul în care acesta afirma în urmă cu cinci ani, după tragedia de la Colectic, „ că a fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze”. Şeful Statului a explicat că Guvernul Orban trebuie să rămână în funcţie pentru a gestiona pandemia.

 

„Nu. Guvernul Orban nu trebuie să plece acasă. E un Guvern în funcţie de niciun an de zile şi a gestionat această criză imensă. Sistemul de sănătate a fost adus în această stare şi găsit fără resurse de guvernele pesediste, anterioare. Nu consider că guvernul Orban trebuie să plece acasă, dimpotrivă, guvernul Orban şi-a asumat guvernarea într-o perioadă când toţi ceilalţi au ales să stea deoparte şi să comenteze. Asta, într-o pandemie, nu face bine. Tragedia de la Piatra Neamţ arată felul în care PSD a tratat sistemul de Sănătate. A dus la falimentul acestui sistem”, a declarat Klaus Iohannis.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:Citește mai departe

Leave a Reply

Copyright © All rights reserved. | by AF themes.